Evidens

Mange folk er bange for at LCHF er farligt, og det kommer sig af en lang årerække, hvor vi er blevet tudet ørerne fulde om, hvor farligt fedt er og hvad det gør ved os. Der er efterhånden så mange beviser for, at kostrådene ikke er rigtige længere, men der er lang vej fra at læse om det til at turde springe ud i det. Hvis du vil have fred i sindet, før du kaster dog ud i at spise LCHF, så læs de følgende artikler og informationer på hjemmesider.

 

Alle burde se denne film hvor Tim Noakes forklarer evolution, insulinresistens, og årenes tilstand ud fra videnskab. Alt han siger er dokumenteret med videnskab. Den tager ca 45 minutter og er på engelsk (man kan sætte engelske undertekster på for neden, hvis man bedre kan læse end forstå), men det bør være et MUST for alle at se den.

En engelsk blog, som opsummerer myter omkring sundhed.

En lang, men god videnskabelig artikel fra The Scientific American

Jane Faerber, aka Madbanditten, skriver kogebøger om LCHF og er efterhånden ved at være en ekspert på området. Læs hendes beskrivelser her eller køb hendes kogebøger “Spis dig mæt og glad” samt “Spis dig mæt og slank”, hvor videnskabet er beskrevet udførligt.

Dietdoctor er en svensk læge, som er ekspert på området. Hans hjemmeside indeholder masser af nyttig evidens om sundhed og LCHF. Læs om den research der er foretaget på området.

Efter programmet “en kur der duer” kom der flere nuancer på bordet. Det er vær at læse den efterfølgende chat, hvor eksperten kommer ind på kolesterol og træning

Og hvad er der så med den der kokosolie? Jo læs her om kokosoliens fantastiske egenskaber

 

Jeg kan også informere om at jeg lige ghar fået resultaterne af mine blodprøver (maj 2014) og efter 8 måneder på LCHF er både kolesterol og blodsukker helt perfekt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s