Kål i karry – 500 kcal til 5:2

 

 

200 g hvidkål i fine strimler
125 g 8-12% hakket oksekød
25 g smør
5 g frisk revet ingefær
5 g presset hvidløg
1 tsk (2 g) garam masala
1 tsk (2 g) spidskommen
1 tsk (2 g) stødt ingefær
1 tsk (2 g) stødt koriander
1/2 tsk (1g) chilipulver

Smelt smørret i en stor gryde.
Tilsæt blandingen af revet ingefær og hvidløg. Tilsæt de tørre krydderier og steg i lidt tid (1 minut), mens du rører rundt. Steg det hakkede oksekød med. Tilsæt det strimlede hvidkål og steg lidt. Fordel i et ildfast fad og bag i ovnen ved 150 grader i ca 45 minutter. Server og nyd.

P.S -glemte at tage billede.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s