Madplan, uge 42

IMG_3418

Nu har jeg lavet madplaner HVER uge i jeg ved ikke hvor lang tid – også når det er ferie, men denne efterårsferie er vi næsten ikke hjemme så derfor har jeg for første gang ikke planlagt noget. Kan dog fortælle hvad vi HAR fået at spise

Mandag:
Frokost: Græsk salat (avocado, peberfrugter, agurk, tomat, oliven, feta, forårsløg) med olie eddikedressing og stegte stykker af Nürnberger pølser fra ALDI (1 g kh)
Aftensmad: Take away  med veninde. Pitabrød med salat og grøsk bøf UDEN pitabrød.


Tirsdag:
Morgenmad: æggelatte
Frokost: Græsk salat (som mandag), med stegt kyllingebryst
Aftensmad: Lammekølle med salat af finsnittet grønkål, rødkål og blomkål med olie/eddikedressing og ristede pinjekerner (ikke LCHF) – dertil tapanade og fetadressing med chili (købt i Bazar Vest)


Onsdag:
Morgenmad: bøffelmozarella
Frokost: rester fra salaten fra tirsdagens aftensmad
Aftensmad: kålsuppe på bål – kål, flæsk, porrer, bouliion, blomkål og fløde


Torsdag:
Morgenmad: æggelatte
Frokost: Ostebolle med pålæg
Aftensmad: Pølser med falsk kartoffelsalat (med blomkål)


Fredag:
Morgenmad: æggelatte
Frokost + aftensmad: hos min søster til fødselsdag


Lørdag:
Morgenmad: æggelatte
Frokost: hos en veninde til fødselsdag
Aftensmad: Rester – Lukas får lasagne og jeg får en rest indisk karry med blomkålsris.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s