Madplan, uge 26

IMG_3418-0

Igen kører vi den ind med rester fra fryseren. Der er stadigvæk en del dernede i mørket, som skal ud og spises!


Søndag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Baconsandwich
AftensmadStromboli med pizzafyld 


Mandag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Rester fra strombolien med salat
Aftensmad: Beer can burger (bøf formet om en dåse så det bliver en skål. Dåsen fjernes og “kødskålen” fyldes med bløde løg, champignoner og ost. “skålen” omvikles med bacon. Steges på grill ved indirekte varme eller i oevn ved 200 grader i ca 45 min – 1 time. Serveres med salat.


Tirsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostefranskbrød med pålæg
Aftensmad: Skt Hans – grill i præstens have. Jeg har en del frossent kød og pølser, som jeg tager med sammen med en salat og noget brød til Lukas.


Onsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostefranskbrød med tunsalat
Aftensmad: Der er dimission på skolen, så jeg spiser med 9. klasse og deres forældre


Torsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostebolle med pålæg
Aftensmad: Der er grillfest på Lukas’ skole, så tager salat og pølser med
Træning:


Fredag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostefranskbrød med pålæg
Aftensmad:  Sommerfest på skolen
Træning: Løb


Lørdag – CAMPING
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: En pølse eller to på vejen
Aftensmad: Ikke planlagt endnu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s