Madplan, uge 23

IMG_3418-0


Søndag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: 2 skiver ostefranskbrød med tunsalat og 1/2 avocado
Aftensmad: Kylling i en hvidvins/flødesovs med champignoner, løg og friske krydderurter – dertil en bønnesalat


Mandag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostebolle med tunsalat
Aftensmad: Rester fra i går – bønnesalat og kyllingeinderfilet med chilimayonnaise


Tirsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostefranskbrød med pålæg
Aftensmad: Pølser med “kartoffelsalat” (blomkål)


Onsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostefranskbrød med pålæg
Aftensmad: Koteletter (måske på grillen) – dertil salat med creme-fraicedressing


Torsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostebolle med pålæg
Aftensmad: Johanne: æggekage med tomat, bacon og purløg samt salat, Lukas: Spaghetti med bacon/tomatsovs og salat


Fredag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostebolle med pålæg
Aftensmad: Kødsovs med blomkålsris (almindelige ris til Lukas) og salat


Lørdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostebolle med pålæg og gnavegrønt
Aftensmad: Spise til Stjær sportsfest

Aftensmad: Æggekage med bacon og tomat, serveret med ristet ostefranskbrød

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s