Madplan, uge 18

IMG_3418-0


Søndag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostefranskbrød med pålæg
AftensmadSpareribs med salat og creme-fraichedressing


Mandag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostefranskbrød med tunsalat og gnavegrønt
Aftensmad: Chilisuppe (rester fra weekendens konfirmation), serveret med creme fraiche
Træning: løb, 20 minutter


Tirsdag – tillykke til gamle mig – dette er IKKE en LCHF-dag, så I skal ikke vide, hvad jeg har tænkt mig at proppe i fjæset
Morgenmad: –
Frokost:  –
Aftensmad:


Onsdag – back on track-dagen!
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostefranskbrød med pålæg
Aftensmad: Kinesisk risret med blomkålsris (Kylling, broccoli, løg, blomkålsris, frisk ingefær og hvidløg, soyasovs, fiskesovs og sesamolie.
Træning: Løb, 20 minutter


Torsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Rester fra dagen før
Aftensmad: Chilisuppe (rester fra konfirmationen) med creme fraiche
Træning: Løb, 25 minutter


Fredag – servere ti konfirmation
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Tunsalat med avocado
Aftensmad: Stegt kalvekød (rester fra konfirmationen), serveret med smørstegte grøntsager
Træning: løb, 25 minutter


Lørdag 
Morgenmad: Æggelatte
Frokost:  Rester
Aftensmad: Stegt kalvekød (fra konfirmationen) serveret med bønnesalat
Træning: løb, 25 minutter

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s