Madplan, uge 13

IMG_3418-0

Så er det TØM DIT KØLESKAB OG DIN FRYSER-UGE


Søndag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Salat med mozarella, bacon, tomat, rødløg, frisk basilikum og chiliolie.
Aftensmad: Hel kylling i ovn, serveret med broccolifritter og flødesovs (og sprøde kartofler og gulerødder til gæsterne)


Mandag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostebolle med spegepølse
Aftensmad: Spise i forsamlingshuset – kylling (jeg tager nok selv lidt mayonnaise med)


Tirsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Tun med mayonnaise, serveret med agurk og tomat og evt en ostebolle
Aftensmad: Johanne: pizzabund (1/3 af ostebolleopskriften) med pølser og rødløg, Lukas får nudler med kylling.


Onsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Tun med mayonnaise, kogt æg og gnavegrønt
Aftensmad: Bratwurst serveret med flødestuvet grønkål, Lukas får kartofler og salat til.


Torsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostebolle med pålæg
Aftensmad: Kylling i flæskesværspanering, serveres med bønnesalat. Lukas får ris og salat til.


Fredag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Avocado med makrel og mayonnaise og 1 æg
Aftensmad: Stromboli med hakket oksekød, krydret med indiske krydderier. Serveres med salat of creme fraichedressing. Lukas får spaghetti med en rest af kødsovs.

Lørdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Rest af stromboli
Aftensmad: Til min søsters fødselsdag

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s