Stromboli med tarteletfyld

tarteletstromboli

 

Ingredienser:

DEJEN:
140 g revet mozzarella
1 medium Æg
6 spsk pofiber
FYLDET
2 dl fløde 38%
100 g hønsekød i tern (Rema 1000, fra frost)
50 g asparges, hvide, dåse
35 g champignon, i skiver, REMA 1000, på glas
2 spsk finthakket persille
40 g revet mozzarella, 16%, Karolines køkken, Arla
1/2 -1 tsk salt, efter smag

Start med at lægge aspargessnitter, champignoner og hønsekød ud på et viskestykke, som foldes henover fyldet – nu suges så meget af væsken fra som muligt.

Kog fløden med persillen ind til det er reduceret til mindre end 1 dl fløde – nok nærmere 2/3 – den skal være HELT tyk.

Dejen:
smelt osten helt i en slip-let gryde eller i microbølgeovnen. Vær sikker på, at osten er smeltet hele vejen igennem. Når den er smeltet tages den af varmen og æg samt pofiber røres med rask hånd til det er helt blandet sammen. Hvis dejen stadig er klistret, hældes yderligere pofiber ud på bordet og dejen æltes. Når den ikke længere klistrer, rulles den ud mellem to lag bagepapir. Den skal ende med at være ca 35 x 15 cm.

Følg nu anvisningerne som med denne stromboli – bland asparges, champignoner, hønsekød, ost og flødesovs og læg ud på midten af dejen. Skær “flapper” ind til fyldet – de skal være ca 3 cm brede og gå lige ind til fyldet. Fold først enderne og derefter sideflapperne ind over.
Bag ved 200 grader i ca 20-25 minutter eller til den er flot gylden.
Stromboli

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s