Madplan, uge 6

IMG_3418-0

 

Så forsvandt den weekend. Lukas blev hentet fra skole torsdag med hovedpine. Den flyttede sig til venstre øje, og fredag måtte vi til lægen og lørdag på skadestuen. Der kunne de ikke finde ud af, hvad der var galt, så vi blev overført til børeafdelingen på Skejby, hvor de også måtte melde pas og sende os til øjenafdelingen på kommunehospitalet, hvor lægen også måtte give op og sende ham til en hjernescanning. Denne scanning viste en slem bihulebetændelse, som også var gået i øjenmuskulaturen, og vi blev overført til øre/næse/halsafdelinge, som til sidst indlagde os på børnekirurgisk afdeling. Puha, efter 14 timer kunne i endeligt sove og Lukas var udmattet.
Vi tog afsted uden den ringeste anelse, at dagen skulle blive så lang, så mad var ikke noget, jeg havde tænkt på. Derfor blev aftensmaden en kedelig sandwich (hvorfor lægge mærkeligt frugt ind i en roastbeef sandwich?) og da vi endeligt fik en seng kl 2 om natten, var jeg igen mega sulten og fik en tallerken laks med kartofler med bearnaise. BRØD MÆTTER JO IKKE!!!!  Så gik søndagen slag i sag i det, som fremadrettet vil blive omtalt som kulhydratsmassakren:
Morgenmad: 2 rundstykker med smør, ost, skinkeost, marmelade + et stykke franskbrød med nutella.
Frokost: McDonalds burger, fritter, ketchup, pommes frites sovs samt chili cheese tops
Kaffe: med mælk og en muffin samt et par småkager. Og derimellem saftevand og æblejuice!
MEN til aften tog jeg mig sammen og valgte kylling (heldigvis med skind, mums), salat, kogte grøntsager og sovs, og jeg nåede hjem for at proviantere, så i køkkenet er der osteboller, ost og ingredienserne til en æggelatte. Planen er at vi skal hjem i dag, så tror nok jeg skal komme tilbage på sporet. Nu skal madplanen bare være så lækker, at jeg ikke får lyst til at give efter for sukkermonstret i den nærmeste tid!


Mandag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostebolle med makrel og mayo, kogt og, flæskesteg og (liberal) rødkål
Aftensmad: Hospitalsmad blev en burger, som jeg puttede i en medbragt ostebolle


Tirsdag
Morgenmad: 2 kigte æg, 2 små pakker smør, 1 skive ost (man på sno sig på et hospital)
Frokost: Ostebolle med spegepølse, rød peber og mayonnaise
Aftensmad: LCHFtærte med fyld af rejer og chili som denne opskrift


Onsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Pita med rester af lammemørbrad og grøntsager
AftensmadLCHFtærte med fyld af rejer og chili som denne opskrift


Torsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Tærte og salat
Aftensmad: Auberginelasagne (lasagne, hvor pladerne er helt tynde skiver (skåret på et mandolinjern) skiver af aubergine. Serveres med smørstegte grøntsager.


Fredag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Tunmusse a la Karolines Køkken med smør, mayonnaise og purløg. Serveret med et kogt æg, 1/2 avocado, salat og tomat.
Aftensmad: Hamburgerryg med flødestuvet spinat og sennep. Lukas får kartofler og salat til.


Lørdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostebolle med pålæg
Aftensmad: Tærte og salat, Lukas får hamburgerryg fra dagen før.

Advertisements

2 thoughts on “Madplan, uge 6

  1. Uhm..der lækkert ud.

    Den æggelatte du drikker…er den fra madbanditten?

    Mvh annie

    Fra: LCHF – fedt! [mailto:comment-reply@wordpress.com] Sendt: 2. februar 2015 06:32 Til: annie@fabrex.dk Emne: [New post] Madplan, uge 6

    johannecharnock posted: ” Så forsvandt den weekend. Lukas blev hentet fra skole torsdag med hovedpine. Den flyttede sig til venstre øje, og fredag måtte vi til lægen og lørdag på skadestuen. Der kunne de ikke finde ud af, hvad der var galt, så vi blev overført til bø”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s