Rød peber og blomkålssuppe

Næringsindhold i hele portionen
Kalorier: 1046 kcal
Tilgængelige kulhydrat: 38,6 g
Fedt: 86 g
Protein: 26 g

275 g peberfrugt, rød
350 g blomkål, dansk, rå
25 g kokosolie, Øko, Urtekram, eller andefedt
100 g løg
250 g vand
1 terning hønsebouillon, terning, Knorr
15 g hvidløg
75 g bacon, i skiver, REMA 1000
1 spsk chilisauce
1 spsk rapsolie, koldpresset

Skær peberfrugterne i halve. Læg dem i ovnen ved 250 grader og steg til de er helt sort og blistrede. Læg i en pose.

Vend blomkålsbuketterne i kokosolien (eller andefedt) og rist i ovnen ved 200 grader i ca 40 minutter.

Tag skindet ag peberfrugterne og skær i strimler.

Skær løg i tern og steg i rapsolien. Tilsæt blomkål og peberfrugter samt krydderier. Hæld vand og buillonterning ved. Lad koge i 20 minutter. Blend og tilsæt fløde.

Steg bacon i små stykker til helt sprøde. Bruges til drys.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s