Biksemad

biksemad

 

Nogle gange behøver mad ikke være så besværligt. Efter en middag med flæskesteg, rosenkål, rødkål og brun sovs, så skulle der indtages LCHF biksemad, og det er altid en succes (men jeg elsker også rosenkål). Jeg angiver altså ikke mængder, for det handler om, hvad man har, men det er resterne fra middagen stegt i smør med pølsestykker og løg-

Ingredienser
Smør
Løg i tern
Pølse i skiver
Flæskesteg i tern
Rosenkål i kvarte
Resterne af den brune sovs.

Dertil rødkål

Steg løg i smørret til de er bløde. Tilsæt de øvrige ingredienser på nær rødkål og sovs.

Når alt er stegt gykdent og sprødt, hældes sovsen over (min flødesovs kommer på som en fast masse, som smelter på panden). Server evt med et spejlæg og med rødkål. Velbekomme

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s