Madplan, uge 46

Image-1 kopi


Søndag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostebolle med ost, tomat og sennep
Aftensmad: Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, rosenkål og brun sovs


Mandag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostebolle med hjemmelavet leverpostej og agurk.
Aftensmad: Biksemad med søndagens rester.


Tirsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Fiskefrikadelle på ostebolle med remoulademayonnaise og gnavegrønt
Aftensmad: Hos min far


Onsdag
Morgenmad: Fateheadpizzarester
Frokost: Salat og kød fra kantinen
Aftensmad: Squashgetti carbonara med salat


Torsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Fiskefrikadelle med remoulademayonaise på ostebolle.
Aftensmad: Hakkebøf med bløde løg (ikke striks), sukkerfrie rødbeder (heller ikke striks), brun sovs og spejlæg – dertil råkostsalat og/eller rosenkål


Fredag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Torskerogn med mayonnaise og kapers, serveret med grønt og et kogt æg.
Aftensmad: Kyllingenugget paneret i flæskesvær og parmesan, baconsvøbte løgringe og salat med creme fraichedressing.


Lørdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostebolle med pålæg
Aftensmad: Lasagne med proteinpastaplader

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s