Calzone

Calzone
Ingredienser:
200 g revet ost
1 æg
ca 5 spsk pofiber (eller mere)

Fyld kan være hvad som helst – her er det krydret, hakket oksekød, salsa, revet ost og jalapenos, men kan laves med dit yndlingsfyld.

Smelt osten i en gryde med slip let belægning (vigtigt) eller i en skål i microbølgeovnen.
Tag af varmen og kom ægget og 4 spsk pofiber i. Rør godt. Put så meget pofiber i, at dejen bliver til en lind bold, som ikke hænger fast i siderne af skålen eller gryden. Hvis der skal mere end 5 spsk pofiber i, så kom i til den har en god konsistens som en rigtig butterdej.
Rør til alt er perfekt samlet.

Del op i 2 dele og rul ud som cirkler mellem to stykker bagepapir så du får 2 cirkler. Læg fyld på den ene halvdel af cirklen og brug pagepapiret til at løfte den anden halvdel over den første. Saml siderne ved at presse dem sammen.

Bag ved 200 grader i ca 20 minutter eller til den er brun og sprød.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s