Kinanudler

Kinanudler
1 stor portion

Ingredienser
2 spsk rapsolie
1 mellem squash, revet på en spiralizer så de er som spaghetti
1/4 rødløg, skåret i tynde strimler
100 g spidskål, fintsnittet
1 spsk sesamfrø
1 spsk peanuts (ikke lchf, kan udelades)
1 spsk friskrevet ingefær
1 fed presset hvidløg
1 kyllingebryst i strimler
1 forårsløg, fintsnittet

Til saucen
4 spsk soyasovs
1 tsk sukrin gold
1 tsk sesamolie
1 spsk fiskesovs
Evt chilisovs eller chilipulver efter smag

Steg ingefær og hvidløg i olien i ca 0,5 min. Tilsæt rødløg og kål og steg i ca 3-5 minutter. Tilsæt nu kyllingen og steg til lige gennemstegt.
Tilsæt de tørre ingredienser.
Steg tilsidst squashgettierne i sovsen og steg i ca 2-3 minutter.
Drys retten med sesamfrø, peanuts og finstnittet forårsløg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s