Madplan, uge 44

 

Image-1 kopi

Søndag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Bagel med pikantost og tomat
Aftensmad: Pandekager med mexikansk fyld (paneret kylling, salsa (ikke striks), creme fraiche, rødløg, salat, avocado)

Mandag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Rejesalat med avocado og kogt æg
Aftensmad: Spise med min kammerat

Tirsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Varmtrøget laks med salat og creme fraichedressing
Aftensmad: Vikingegryde med smørstegt chilihvidkål

Onsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Rester fra tirsdag
Aftensmad: Fiskefrikadeller med råkost og tatarsauce

Torsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Fiskefrikadeller med råkost
Aftensmad: Kyllingebryst med fyld, serveret med ostegratinerede grøntsager

Fredag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Spise på ViaUC – buffet.
Aftensmad: Spaghetti (squashgetti eller stegt hvidkål) med kødsovs

Lørdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Ostebolle med pålæg
Aftensmad: Til gensynsfest med gymnasieklassen, spiser tapas

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s