Osteminestrone

 

IMG_4594

 

Kom hjem fra arbejde fredag aften – fuldstændigt smadret – det eneste jeg kunne tænke på, var noget take-away, men eftersom jeg havde formået at sige nej til både rundstykker, dagmartærte, chokolademuffins og gulerodskage på skolen, så var det nok en dum idé at ødelægge det hele. Desuden kører jeg stadigt på  hvad jeg har i køleskabet og for tiden har jeg masser af grøntsager, som skulle bruges.

I Facebookgruppen har der været 2 supper, som fik mig op af stolen: en minestrone med grønkål og en ostesuppe og de to, som én suppe, er intet mindre en muuums…. og den er helt striks og fyldt med vitaminer og mineraler

 

Den er lavet på slum, men her er cirkamængderne

Ingredienser

1/2 pakke bacon
1/6 broccolli i små buketter
1 grøn peber i små stykker
1 medium løg
1 fed hvidløg
Strimlet grønkål, ca 3 håndfulde
1/4 spidskålpidskål
1 rød chili
3 tsk tomatpuré
1 dl fløde
50 g pikantost
50 g revet ost
1 sps oregano

Steg bacon i gryden og tilsæt grøntsagerne, som er skåret i lige store stykker. Hæld 1,5 l bouillon ved og lad simre i ca 40 minutter til alt er mørt.Tilsæt fløde, pikantost og revet ost og lad koge yderligere 10 minutter.
Server med en af Rikkes bagels med smør

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s