Madplan, uge 38

Image-1 kopi

Søndag
Morgenmad: Æggelatte
frokost:  Tunssalat med bagel
Aftensmad: Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, bruns sovs og og 2 slags rosenkål (karameliserede og smørstegte med bacon og hakkede nødder)


Mandag
Morgenmad: Græsk yoghurt, rørt med fløde og med hjemmelavet hindbærmarmelade (ikke striks)
Frokost: Tunssalat med 1/2 avocado, 1 kogt æg og salat
Atensmad: spiser ude på fiskerestaurant


Tirsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Biksemad af resterne af søndagens mad – med stegte løg og pølsestykker for at spæde op.
Aftensmad: Spiser ude på café


Onsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Bagle med ost og tomat
Aftensmad:  Spiser hos min søster


Torsdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Madpandekage med tunsalat og salat
Aftensmad: Spiser hos en af Lukas’ venner.


Fredag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Bagel med pålæg
Aftensmadrestesuppe med bacon og fløde og en af Rikkes bagels


Lørdag
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Rester
Aftensmad: Spiser ude

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s