Forårsruller

IMG_3135

For et en måneds tid siden, købte jeg en pandekagebager og fandt ud af, at jeg kunne lave fine, tynde pandekager med FiberHusk på den og tanken om at lave hjemmelavede LCHF forårsruller opstod. De smager skønt, men som det meste LCHF bagværk, så blev de ikke sprøde.

Der blev 7 store forårsruller ud af opskriften

Ingredienser:

Pandekager:
2 æg
2 æggehvider
2 store spsk creme fraiche
12 spsk fløde
3 spsk FiberHusk
salt
Peber
Olie til at stege i

Bland alle ingredienserne og steg på pandekagebageren. Selvom dejen bliver virkeligt tyk, så presser maskinen alligevel dejen ud så pandekagerne bliver helt tynde.

IMG_3117

Fyld:
1/2 lille hvidkålshoved, snittet i helt tynde strimler
1 mellem gulerod (ikke striks), revet
250 g hakket oksekød
1 dåse bønnespirer
1 spsk revet , frisk ingefær
2 fed hvidløg, revet sammen med ingefær
4 spsk soya (ikke striks)
2 spsk østerssovs (ikke striks)
1 spsk fiskesovs
1 tsk sesamolie
Almindelig olie til stegning
Chili som man ønsker

Steg først hvidløg og ingefær – rør rundt så det ikke brænder på. Steg derefter kødet til det er brunt. Tilsæt grøntsagerne og steg til de er bløde. Dræn vandet fra bønnespirerne og tilsæt dem. Smag retten til med de våde ingredienser.

Fyld fyldet på hver pandekage. Bøj først pandekagen op i enderne og rul den sammen.

Pensl med olie og bag i ovnen ved 250 grader til de er mørkebrune og let sprøde.

Server med soyasovs og chili sovs

Advertisements

6 thoughts on “Forårsruller

  1. Hvad nu hvis man steger dem på panden i olie, tænker jeg? Måske de så bliver sprøde. Rigtige forårsruller bliver også noget mere sprøde på panden (eller Sgud forbyde det, i friture) end i ovn. Nu har jeg ingen pandekagebager, så jeg får nok ikke lige testet. Tænkte bare lige……

    • Problemet er bare, at dejen er så tyk pga FiberHusk at den ikke kan hældes ud på en pande. Pandekagemaskinen trykker det helt fladt. Og derudover har jeg ikke formået at få en Husk pandekage til at hænge så godt sammen at jeg kunne vende den på panden……

      • Nej nej, du misforstår, Johanne. Pandekagen skal stadig bages i din fine maskine. Det er når fyldet er i og den er foldet at jeg tror måske den kunne blive sprød ved at blive stegt i olie på panden i stedet for i ovnen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s