Italienskpanerede kyllingenuggets

IMG_3124

 

Ingredienser:
1 pakke kyllingeinderfileter (ca 10 stk)
3 spsk FiberHusk
2 æg, piskede i en skål

Panering:
2 store håndfulde af de lette flæskesvær (ikke med fedtkant)
3 spsk friskrevet parmesan
1 håndfuld frisk basilikumblade
Friskkværnet sort peter

Rigeligt olie til at stege i

Put alle ingredienserne til raspen i en minihakker og hak til det er helt fint.
Vend nu kyllingestykkerne et efter et i først FiberHusk, så æg og så paneringen.

Steg i ca 4 minutter på hver side.

Coleslaw:
1/2 spidskål skåret i fine strimler
2 spsk creme fraiche
2 spsk Hellmans mayonnaise
Herbaare salt
1 spsk citron
Sort peter

Bland alle ingredienserne i en skål

her

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s