Madplan, uge 18


 

 

Søndag
Morgenmad: æggelatte
Frokost: brunch i byen
Aftensmad: squashgetti carbonara

Mandag: min fødselsdag 🎉🎁🎊
Morgenmad: Røget laks og røræg med purløg og 1/2 avokado
Frokost: Mozarella med tomat, bacon og olivenolie
Aftensmad: Lammekølle, serveret med salat og flødesovs, til dessert serveres Joys mazarintærte med jordbær og råcreme

Tirsdag
Morgenmad: faster
Frokost: faster
Aftensmad:
Johanne: Grillede stykker kyllingeinderfileter, marineter i citron og timian. Serveret med salat af grønne bønner, salat og semibagte tomater
Lukas: grillede pølser, kartoffelskiver og salat

Onsdag
Morgenmad: æggelatte
Frokost: Torskerogn rørt op med mayonnaise og creme fraiche og purløg, serveret med 1/2 avokado og salat
Aftensmad: Svensk pølseret
Johanne: med kinaradise
Lukas: med kartofler

Torsdag
Morgenmad: Faster
Frokost: Faster
Aftensmad: Spaghetti med kødsosv. Vi skal have “spis og skrub af” middag med en veninde og hendes børn.
Johanne: med squashgetti
Lukas og andre: med pastaskruer og revet parmesan

Fredag
Morgenmad: æggelatte
Frokost: madpandekage med smeltet skinke og ost
Aftensmad: Cheeseburger med bacon
Johanne: med oopsies og bønnefritter
Lukas: med bolle og pommes frites

Lørdag: CARB NIGHT
Morgenmad: Æggelatte
Frokost: Frikadeller og gavegrønt med mayonnaise
Aftensmad: Sandwich  med det hvide brød fra Bazar Vest. Fyld: krydrede kødboller, salat, creme fraiche-dressing, rødløg, tomater og chili.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s