Græsk farsbrød med feta og chili

20140415-185743.jpg

Dette farsbrød smager skønt og er dejligt saftigt. Jeg har lavet det med græske krydderier, men man kan selv bestemme hvilke krydderier man vil bruge.

Ingredienser
500 g hakket svinekød med høj fedtprocent
2 æg
(1 spsk mel, ikke LCHF – kan udelades)
1 mellem løg
2 fed hvidløg
1 spsk gyros
1 spsk tørret oregano
3 spsk fetatern
1 spsk tørrede chiliflager
1 stk Herbamare urtesalt (eller almindelig salt)
1 tsk peber.

Put alle ingredienserne (ikke kødet og fetaen) i en minihakker. Hak til det er en helt flydende masse. Bland nu i kødet. Jeg bruger min dejkrog på min køkkenmaskine og lader den blande i 10 minutter. Tilsæt nu fetaen og lad maskinen blande i yderligere 5 minutter.

Form til et aflangt farsbrød og bag ved 160 grader i ca 40 minutter.

Her er farsbrødet serveret med en salat bestående af tomater, rødløg, avokado, chiliolie og balsamisk eddike, samt salt og peber, en tzatziki lavet på halvt græsk yoghurt/halvt creme fraiche 18%, agurk og hvidløg, samt bønnefritter

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s