Endnu en wrap -nu med mange slags fyld!

20140331-211839.jpg

20140331-211827.jpg

Jeg er på jagt efter spændende LCHF madpakker samt den bedste wrap! I den sammenhæng har jeg prøvet madbandittens madpandekage fra hendes bog “Spis dig mæt og glad”. Den hang virkeligt godt sammen og jeg vil glæde mig ti at varme den på skolen i morgen og fylde den med det gode fyld.

Pandekage (1 stk)
1 æg
1 æggehvide
40 g græsk yoghurt
1/8 dl fløde
1/2 tsk salt
2 tsk FiberHusk
smør til at stege i

Pisk alle ingredienserne, hæld massen på den varme pande. Steg til sprød, vend og steg på den anden side

Kyllingefyld
1/6 af hhv rød-, gul- og grøn peber
1 lille løg
1 lille kyllingebryst
2 spsk mexicansk blandingskrydderi fra Tiger
olie til at stege i

Snit peber og løg i strimler og steg i olien til de begynder at blive bløde
Skær kyllingebrystet i små strimler og steg med løg og peber. Tilsæt krydderiog lad det stege mørt

Andet fyld
Finsnittet iceberg
Salsa, 2-3 spsk
Creme fraiche, 2-3 spsk
Jalapeños
30 g revet ost

Varm pandekagen med kyllingefyldet. Bagefter fyldes op med resten af fyldet. Rul sammen og spis med kniv og gaffel!

Forslag til andre wraps:
Indisk wrap
Dejen: kom lidt gurkemeje og spidskommen i.
Fyldet: Brug en rest indisk kylling i karry og raita sammen med salat og marinerede rødløg (fintsnittet med lidt citron og salt og peber). Put evt. en skefuld hjemmelavet mangochutney (IKKE LCHF) ved. Server gerne med lidt frisk koriander.

Græsk wrap
Dejen: kom friske, hakkede krydderurter i (oregano og timian) samt presset hvidløg.
Fyldet: Steg hakket oksekød med gyros, hvidløg og fintsnittet løg. Server i pandekagen sammen med finstnittet iceberg, rødløg, tomater og en dild creme fraiche dressing. Kødet kan også laves som aflange frikadeller.

Grøntsagswrap
Dejen: en smule citron og frisk basilikum
Fyldet: Smør pandekagen med godt med denne auberginehumus og med bagte grøntsager (aubergine, squash, rødløg, et par hele fed hvidløgog champignoner i ovnen med olivenolie,salt, peber og gyros. Steges i ca 30 minutter eller til helt mørt og lidt brændt i kanten).

Fiskewrap:
Dejen: + dild
Fyldet: en blanding af røget og frisk (dampet) fisk og rejer. Med en bund af avokado dip (moden avokado, rørt op med creme fraiche, citron, salt og peber), på en bund af friske spinatblade.

Toast:
Kan også fyldes halvvejs med revet ost og skinkestrimler, steges til osten smelter. Varmes igen på en brødrister eller i en mikrobølgeovn

20140410-200112.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s