Mexicansk wrap

20140319-181917.jpg

Jeg elsker wraps – og savner wraps, men fik ideen til at lave min egen med opskriften fra proteinpasta.

Det er nemt nok for mig, der er alene, men skal der produceres flere, så bliver det lidt besværligt……. jeg foreslår at man blander til én wrap af gangen, idet dejen hurtigt kan blive for stiv til at hælde tynd nok ud på bagepapiret……… til gengæld er den et glimrende alternativ til den almindelige kulhydratsholdige wrap, hvis man gider udføre arbejdet!

1 stor wrap
Wrap
2 æg
75 g Philadelphia (eller lignende)
1 stk FiberHusk
Krydderier: Mexicansk blandingskrydderi fra Tiger – ca 1 spsk
1/2 tsk salt

Fyld
200 g hakket oksekød
1/2 hakket løg
1 fed hvidløg
2 spsk mexicansk krydderi (fra Tiger)
1 spsk smør (til at stege i)
1 stk salt

Tilbehør
Creme fraiche
Salsa (ikke striks LCHF pga det høje sukkerindhold)
Avokadodressing fra denne opskrift
1/2 rødløg
Salatblade
Evt japapeños

Med en håndblender, bland æggene og flødeosten til osten er helt rørt ud. Tilsæt nu FiberHusk og krydderier samt salt.
Hæld blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend og drej nu bagepladen så massen løber ud i en rund form på ca 30 cm i diameter.
Lad massen stå i ca. 10 minutter. Bag i 10 minutter ved 160 grader.

Steg løg og hvidløg i smørret. Tilsæt det hakkede oksekød og når det er brunet tilsættes krydderierne og salt.

Læg salat på wrappen. Sørg for at den ikke dækker den nederste del, som skal bukkes op således at fyldet ikke falder ud.
Ovenpå lægges kød og derefter creme fraiche, avokadodressing og salsa. Til sidst rødløg og evt jalapeños.

God appetit

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s