Madplan, uge 12

Søndag
morgenmad:
æggelatte
frokost:
æggelatte (skal på date, er lidt nervøs)
aftensmad:
Hamburgerryg med flødestuvet hvidkål

Mandag: fastedag
aftensmad:
Ovnbagt kyllingebryst, serveret med kålsalat

Tirsdag
morgenmad: æggelatte
frokost:
Torskerognssalat (torskerogn med mayonnaise og creme fraiche) serveret med 1 æg og 1/2 avokado og grønt
aftensmad:
Kyllingestykker stegt på panden
Johanne: med løg og champignoner i en flødesovs, serveret med rosenkål
Lukas: med nudler

Onsdag
morgenmad:
æggelatte
frokost:
Torskerognssalat (torskerogn med mayonnaise og creme fraiche) serveret med 1 æg og 1/2 avokado og grønt
aftensmad:
Koteletter i fad i tomat/flødesovs med smeltet ost på
Johanne: med kogte rosenkål
Lukas: Kogte kartofler og kogte gulerødder

Torsdag: fastedag
aftensmad:
Oksekød, strimlet kål, revne gulerødder, grønne bønner, løg stegt med ingefær, hvidløg, soyasovs og sesamolie
Johanne: som det er
Lukas: med ris

Fredag
morgenmad:
Æggelatte
frokost:
Fiskefrikadeller med hvidkålssalat og tatar-mayonnaise
aftensmad:
Restesuppe med masser af bacon og fløde
Johanne: med chili og creme fraiche
Lukas: med brød og smør

Lørdag: (carb day – den observante læser vil opdage at jeg alligevel har valgt at beholde en carb-dag)
morgenmad:
Æggelatte
frokost:
Varmtrøget laks og røræg
aftensmad:
Flæskesteg serveret på engelsk manér med ovnstegte kartofler, yorkshire puddings, kogte grøntsager og sovs

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s