Madplan, uge 11

Søndag:
Morgenmad:
æggelatte
Frokost:
Stegt torskerogn med remoulade og kålsalat
Aftensmad:
Barbecuekylling med salat med creme fraichedressing og hjemmelavet Jensens sovs.
Johanne: som det er
Lukas: med kartoffelskiver

Mandag: Fastedag
Aftensmad:
Spaghettisovs på stegt hvidkål

Tirsdag:
Morgenmad:
Æggelatte
Frokost:
Tunsalat med kogt æg og 1/2 avokado
Aftensmad:
Kylling med bacon og bønnesalat, serveret med flødesovs eller bearnnaise

Onsdag:
Morgenmad:
Æggelatte
Frokost:
Fiskefrikadeller med kålsalat og hjemmelavet remoulade a la madbanditten.
Aftensmad:
Græsk bøf (krydret med hvidløg, chili, gyros og 1/2 æg), serveret på salat med en creme fraichedressing.

Torsdag: Fastedag
Aftensmad:
Restesuppe med lidt bacon på

Fredag:
Morgenmad:
Æggelatte
Frokost:
Resten af suppen med fløde og mere sprødstegt bacon
Aftensmad:
Frikadeller med flødestuvet hvidkål

Lørdag:
Morgenmad:
Æggelatte
Frokost:
Frikadeller med
Aftensmad:
LCHF fiskelasagne (med proteinplader lavet på pikantost, æg og FiberHusk) med spinat (hvis jeg går gæster).
Hjemmelavet karamelis til dessert.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s