“Spaghetti” med kødsovs

20140221-205615.jpg

Gider faktisk ikke at lave den helt store liste af ingredienser, for jeg vil egentligt bare illustrere, hvor lækkert og nemt det kan være at spise LCHF.

Kødsovs er lavet på løg, hvidløg, bacon, fed oksekød, flåede tomater, tomatpuré, All Round Mix fra Santa Maria (eller en blanding af løgpulver, hvidløgspulver, paprika og sellerisalt), oregano og timian.

“Spaghettien” er lavet af fintsnittet hvidkål, som blev stegt i smør på en pande sammen med hvidløg, frisk basilikum og lidt havsalt. Steg til det har den konsistens du selv bedst kan lide. Jeg kan godt lide at det har lidt bid.

Serveret med revet ost!

Lukas fik det med rigtig spaghetti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s