Indbagt camembert med frugtkompot

20140216-082043.jpg

Forret til gæster i fredags.

til 4 personer

1 pakke individuelle camemberttrekanter (Præsident laver dem, købt i Netto) med 8 trekanter
2 spsk FiberHusk
1 æg, pisket let
2 stor håndfulde flæskesvær.
2-3 dl rapsolie

150 g bærsymfoni
2 spsk Sukrin Gold

Blend først flæskesværene i en minihakker til det er helt fint rasp.
Gør hver af ostetrekanterne våde med vand før de først dyppes i FiberHusk, derefter i æg og til sidst i flæsesværsraspen. Husk at gøre det omhyggeligt så hele osten er dækket.

Varm nu olien en lille pande – der skal være et lag olie som går højere op end halvvejs over osten. Gerne i flere omgange.
Steg nu med middel varme til ostene er brune og smeltede helt igennem.

Hæld bærrene i en gryde med Sukrin Gold. lad dem koge ved middel varme til det er en tyk masse.

Server ostetetrekanterne med bærkompotten.

Bedømmelse: det smagte ok, ikke noget at skrive hjem om, men kan faktisk ikke huske, hvordan det BURDE smage, så ved ikke, om det bare var mine smagsløg, der var ned på selve smagen af osten eller om det var flæskesværspaneringen, der gjorde forskellen.

Advertisements

2 thoughts on “Indbagt camembert med frugtkompot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s