Italienske oksefrikadeller med ost og bacon

20140131-173042.jpg

Giver ca. 6 frikadeller

Oksefrikadeller

1 æg
1 spsk sesammel fra funktionel mad (kan udelades)
1 håndfuld frisk basilikum
100 g feta i tern
1 mellem løg
Salt
Peber

500 g hakket oksekød
bacon, 1 pakke med 8 skiver
6 stænger ost (ca 5 cm lange)

Blend alle ingredienserne fra den øverste gruppe i en minihakker indtil det er blevet til mos.
Bland det i oksefarsen. Lad stå i ca 30 minutter.

Del farsen op i 6 portioner. Form hver portion omkring en af ostestængerne og vikl bacon omkring. Fortsæt med alle 6.
Steg på panden ved jævn varme i ca 20 minutter.

Server med bønnefritter som fra denne opskrift, men erstat nogle af dem med hele rosenkål. Hæld også gerne en håndfuld fetaterne ved.

Advertisements

2 thoughts on “Italienske oksefrikadeller med ost og bacon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s