Madplan, uge 4

Søndag:

Morgenmad:
På hotel – sikkert bacon og æg eller hvad der ellers findes i buffeten, som er LCHF

Frokost:
På vej hjem: må stoppe på vejen for en pølse.

Aftensmad:
Kylling i thai karry med blomkålsris

Mandag:

Morgenmad:
Æggelatte

Frokost:
Rester eller fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade og kålsalat

Aftensmad:
Boller i karry med blomkålsris

Tirsdag

Morgenmad:
Æggelatte

Frokost:
Rester

Aftensmad:
Til 40 års fødselsdag

Onsdag

Morgenmad:
Æggelatte

Frokost:
Mozarella, bacon, basilikum, tomat og citronolivenolie

Aftensmad
Flæskesværspaneret kyllingeschnitzel, serveret med ærter og porrer i smørsovs.

Torsdag

Aftensmad
Hakkebøffer med ost og bacon, bearnaisesovs og bønnefritter (almindelige fritter til Lukas)

Fredag

Morgenmad:
Æggelatte

Frokost:
Frikadeller med sennep og kålsalat

Aftensmad:
Hovedret: Enebærgryde med rosenkål og broccoli
Dessert: Hjemmelavet soft ice med karamelsovs, hakkede nødder og bær

Lørdag

Morgenmad:
Æggelatte

Frokost:
Rester

Aftensmad:
Meatzza til mig og pizza til Lukas.
Fyld af artiskokker og parmaskinke og frisk basilikum ovenpå

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s