Peter og Kates wraps med mexikansk kylling

20140112-184616.jpg

Jeg lavede en omgang wraps efter denne opskrift

Jeg eksperimenterede lidt så mine faldt let fra hinanden, så bare brug deres opskrift – jeg er sikker på, at den er perfekt.

not til 2 wraps

Kylling
1 klat smør eller kokosolie til stegning
1 kyllingebryst, skåret i strimler
1/3 rød peber, skåret i strimler
1/3 gul peber, skåret i strimler
1 mellem løg, skåret i strimler
1 tsk løgpulver
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk paprika
1 tsk chili
1 tsk spidskommen
1 tsk salt
1 tsk sukrin
1 stor spsk tomatpuré
1 dl vand

Tilbehør
Salsa
Creme fraiche
Jalapeños

Smelt smørret på en stegepande. Steg herefter peber og løg i ca 5 minutter. Tilsæt kyllingestykkerne og steg til de er gennemstegte. Tilsæt tomatpuré og vand samt krydderierne og Sukrinen. Lad retten simre til sovsen er kogt ned. Server på en wrap, med salsa, creme fraiche og jalapeños!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s