Madplan, uge 3

Søndag

Morgenmad
Æggelatte

Frokost
Varmtrøget laks med tatarmayonnaise og røræg

Aftensmad
Mexicansk wrap efter denne opskrift, med flæskesværspanerede kyllingestykker, salsa, creme fraiche, salat og jalapeños.

Mandag

Morgenmad
æggelatte

Frokost:
wrap med rester fra søndagens aftensmad

Aftensmad:
Cottage pie lavet med blomkålsmos

Tirsdag:

Morgenmad:
æggelatte

Frokost:
2 kogte æg, 1 dåse makrel i tomat og 1/2 avokado

Aftensmad:
Jeg er på farten i dag og kommer først sent hjem, så laver en proteinbolle med frikadeller, salat, mayonnaise og syltede agurker (ikke LCHF),

Onsdag:
LUKAS KOMMER I DAG!!!!

Morgenmad:
æggelatte

Frokost:
Tunmouse lavet med mayonnaise og creme fraiche, serveret med 1/2 æg, 1/2 avokado og grøntsagsstænger

Aftensmad:
Hakkebøffer i bacon, serveret med smørstegte ærter og porrer og med en champignon/flødesovs

Torsdag:

Morgenmad:
Æggelatte

Frokost:
Samme som torsdag

Aftenmad:
Kyllingestykker, stegt på panden, serveret med broccoli og porrer og wasabimayonnaise

Fredag:

Morgenmad:
æggelatte

Frokost:
Rester fra ugen

Aftensmad:
Ikke relevant, er på spaophold i nordjylland!

Lørdag:
På spaophold i nordjylland

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s