Koteletter i fad med bønnefritter

20140102-180048.jpg

2 meget store portioner eller 4 almindelige

Koteletter i fad
4 koteletter
1 spsk smør eller olie til stegning
1 dåse flåede tomater
1 dl fløde
1/2 løg, finthakket
1/3 rød peber, finthakket
1 fed hvidløg, presset
1 spsk tørret oregano
1 spsk tørret timian
2 spsk Santa Maria All Round Mix
100 g revet ost

Steg de fire koteletter indtil de har taget farve. Læg i et ildfast fad. Steg nu løg, hvidløg og rød peber i ca 5 minutter. Hæld de flåede tomater og fløden ved. Sæt ind i ovnen ved 250 grader til osten er gylden.

Server med bønnefritter!

Bønnefritter
500 g frosne bønner
Løgpulver
Hvidløgspulver
Salt
Chili
Rigeligt med olie

Spred bønnerne ud i en bradepande. Hæld godt med olie ed og vend bønnerne til de er dækket. Med let hånd, spred nu løgpulver hvidløgspulver, chili og salt ud over bønnerne. Bag i ovnen ved 250 grader til de er sprøde, men ikke sorte. Ca 1/2 time, men hold øje med dem.

Advertisements

One thought on “Koteletter i fad med bønnefritter

  1. Pingback: Italienske oksefrikadeller med ost og bacon | LCHF - fedt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s