Ostefyldt hakkebøf med bacon og champignonsovs

20131219-181903.jpg

Skulle egentligt have lavet LCHF lasagne, men indså jeg ikke orkede at lave pladerne….. og fik pludseligt lyst til en god, gammeldags hakkebøf med flødesovs!

Det blev til en flødehavartifyldt og baconomviklet hakkedreng af proportioner, for Lukas og jeg delte en pakke hakket oksekød i mellem os. Det var et hit!

Hakkebøf
500 g hakket oksekød, 8-12%
2 skiver flødehavarti
4 skiver bacon
Santa Maria Allround Mix til at krydre bøfferne med
Peber

Sovs
200 g champignoner i skiver
2 dl fløde
Peber

Tilbehør
Ærter (ikke LCHF pga et højt GI)

Skær oksekødet i 4 lige store stykker. Form hver af dem som flade bøffer, ca 2 cm større i diameter end flødehavartien.
Læg nu en skive ost mellem 2 bøffer, pres dem sammen og vikl 2 stykker bacon om hver bøf.

Steg i smør ved middel varme i ca 20 minutter.

Tag dem af og læg dem ind i ovnen mens du laver sovsen.
Steg champignonerne på panden i resterne af fedtstoffet fra bøfferne. Steg i ca 5 minutter. Hæld fløden ved og lad den koge ind.

Hæld sovsen over bøffen og server med kogte ærter.

Advertisements

2 thoughts on “Ostefyldt hakkebøf med bacon og champignonsovs

  1. Pingback: Madplan, uge 1 | LCHF - fedt!

  2. Pingback: Madplan, uge 3 | LCHF - fedt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s