Fiskefingre med ærter og tatarmayonnaise

20131215-223048.jpg

Fishfinger, peas and tatarsauce var en af bestanddelene i vores madplan i England. Fiskefingrene kom ud af en pakke, og det var vist noget mere nemt end lækkert!

Efter jeg er blevet forelsket i flæskesværdspanering ser jeg uanede muligheder af yndlingsmad, og efter at have testet karbonaden (crebinetten) og kyllingewienerschnitzlen, kom turen i dag til fiskefingre…….. men ærter (selvom de åbenbart med deres 5,5 g kulhydrat og deres  høje GI) ikke er helt accepteret) og tatarmayonnaise…….

Ingredienser til én person
ca 150 g. torsk – tykke stykker, som kan kæres ud i stænger.
2 spsk fiberhusk (den gule)
1 æg, pisket
1/3 pose Kims flæskesvær (den i den brune pose, uden fedtbremme)
Kokosolie eller svinefedt til at stege i.

Hak flæskesværen fint i en minihakker eller food processor.
Vend nu torskestykkerne i FiberHusk, så i ægget og til sidst i flæskesværen. Steg i kokosolien i ca 10 minutter på alle sider.

Server med tatarmayonnaise og ærter, som er blevet vendt lidt smør (nogle folk elsker lidt mynte ved ærterne, men jeg er ikke en stor fan).

Advertisements

2 thoughts on “Fiskefingre med ærter og tatarmayonnaise

  1. Pingback: Madplan, uge 2 | LCHF - fedt!

  2. Pingback: Madplan, uge 21 | LCHF - fedt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s