Kylling og blomkålsrösti med pikantostesovs

20131127-191920.jpg

Efter en lang dag, hvor intet gik helt som det skulle og halsen gør ondt og hovedet værker, er det godt at komme hjem og få lavet noget godt mad! Et 100% LCHF værdigt måltid, der smagte så englene synger!

Retten er til 2 personer (det vil sige der også er frokost til mig)

Kylling
2 kyllingebryst
Salt, peber, gyroskrydderi (eller andet krydderi).

Blomkålsrösti:
300 g rester af blomkålsmos – det er VIRKELIGT vigtigt at mosen bliver lavet med dampet og ikke kogt blomkål, for ellers bliver den ikke fast nok til at lave rösti af.
1 æg
1 lille løg, finthakket.
1 tsk kokosolie
30 g revet ost
2 tsk FiberHusk
Salt, peber
1 spsk kokosolie

Pikantostesovs:
100 g pikantost
1 dl fløde (eller mindre alt efter den ønskede konsistens)

Bønnesalat:
Følg opskriften herfra

Steg det finthakkede løg på en pande i lidt kokosolie. Når de er bløde blandes de i blomkålsmosen sammen med de andre ingredienser. Bland godt og lad massen hvile i 15 minutter til den er blevet lidt stiv.
Smelt nu resten af kokosolien på en stor pande og form mosen til 4 store klatter. Steg dem til de er brune og vend dem meget forsigtigt. På dette stadie er de stadigt svære at få til at hænge sammen. Steg videre ved svag varme og vend af og til. Steg til de er hårde (ca. 15 minutter).
Samtidig steg kyllingen på en anden pande til gennestegt (ca 15 minutter).

Når kyllingen er stegt færdig hældes pikantosten på panden og opløses i fløde til den har en ønsket konsistens.

Advertisements

One thought on “Kylling og blomkålsrösti med pikantostesovs

  1. Pingback: Madplan, uge 2 | LCHF - fedt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s