Flæskesværspaneret carbonade med flødeblomkål og bønnesalat!

20131114-180504.jpg

1 person

Carbonade:
150 g hakket svinefars
1 stor håndfuld flæskesvær – for en gangs skyld med så lidt fedt som muligt, jeg brugte Kim’s (den i en pose, der ikke er gennemsigtig)
1 æg
1 klat smør til stegning

Hak flæskesværen til rasp i en minihakker.
Form kødet til en bøf. Vend den først i æg og derefter i flæskesværspaneringen. Smelt smørret på panden og steg ca 10 minutter på hver side.

Flødeblomkål:
100 g blomkål i buketter
75 g flødeost (jeg brugte Philadelphia med hvidløg og krydderurter.
Ca 1/2 dl fløde
25 g revet ost
salt
peber

Læk blomkålsbuketterne i bunden af en lille ildfast skål.
Bland fløde og ost til en masse og hæld over blomkålen. Bag ved 200 grader i ca 30 minutter.

Bønnesalat
1 dåse grønne bønner* (købes i Tyskland)
1 lille løg, hakket fint
1 spsk eddike
2 spsk olie
Salt peber

Bland det hele.

*Har man ikke dåsebønner kan man få samme resultat ved at koge frosne bønner i ca 15 minutter og hælde dressingen over mens bønnerne stadigt er varme – derefter stilles salaten til afkølning)

Advertisements

3 thoughts on “Flæskesværspaneret carbonade med flødeblomkål og bønnesalat!

  1. Pingback: Madplan, uge 48 | LCHF - fedt!

  2. Pingback: Kylling og blomkålsrösti med pikantostesovs | LCHF - fedt!

  3. Pingback: Madplan, uge 1 | LCHF - fedt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s