Pulled Pork

20131114-183855.jpg

20131114-183839.jpg

I en stor nakkefilet skulle der være mere end rigeligt kød til 5-6 personer

en nakkekam (uden svær)

Rub
75 g Sukrin Gold
25 g mild paprika
1 tsk peber
2 tsk salt
1 tsk sennepspulver
1 tsk chilipulver

Bland alle ingredienserne. Smør dem ud over kødet så det er helt dækket. Læg i en pose og læg på køl natten over,

Steg kødet i en Römertopf (man kan også bare gøre det i en bradepande) ved 110 grader i ca 7 timer. Tag derefter låget af, hæld væden fra og steg i yderligere 3 timer. Tag stegen ud og lad den hvile i 1/2 time før du begynder at trækken kødet fra hinanden i strimler.

Coleslaw
200 g hvidkål
100 g rødkål
3 mellem gulerødder.
1 dl creme fraiche
0,5 dl mayonnaise
3 spsk æbleedikke,
Salt
Peber

Kålen skæres fint og gulerødderne rives på et groft rivejern.
Det hele blandes.

Server kødet og salaten som det er, eller som på billedet med en proteinbolle.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s