Kylling og Kål i KokosKarry

20131116-070144.jpg

Jeg har bagt pizza til Lukas. Jeg ELSKER pizza. Skal jeg en dag synde og falde i et kulhydratshul, så skal det være med pizza med Typo 00 mel, mozarella, parmaskinke, og artiskokker! Men ikke i dag.

Vægttabet går støt og roligt (har tabt 4,2 kg (7-9-13) på knap 4 uger. Jeg har allerede været igennem noget af en process, hvor jeg er gået fra at holde op med at tælle kalorier til at tage på og så finde et leje igen, hvor jeg er mæt og stadigt taber mig, og det har også betydet at jeg har skåret kraftigt ned på mælkeprodukterne og hverken fløden eller creme fraichen er blevet rørt i dagvis!

Her til aften stod menuen (for mit vedkommende) på Kylling og Kål i KokosKarry.

2 personer

Ingredienser
2 kyllingebryster
1 dåse kokosmælk
1 løg
100 g hvidkål, snittet
1 tsk ingefær, revet
1 fed hvidløg, presset
1 spiseskefuld garam masala
1 tsk korreanderpulver
1 tsk gurkemeje
2 teskefulde spidskommen
Salt
Rapsolie – efter behag
Steg løg, ingefær og hvidløg i en pande i olien. Tilsæt de tørrede ingredienser og steg med til de er svitset af. Steg kålen lidt til det begynder at bliver lidt “gennemsigtigt”. Tilsæt kokosmælken og smag til med salt. Skær kyllingestykkerne op i mundrette bidder og lad dem koge med i retten. Server med chili på!

Leave a comment