Auberginehumus

20131115-063457.jpg

Endnu en ret, som er LCHF venlig! Den smager virkeligt godt, citronen gør den frisk og den bagte aubergine med olien gør dippen dejligt blød – og så er der lidt knas fra mandlerne. Server den med sesam/mandelkiksene og nogle andre dips til en tapasaften.

4-6 personer

Ingredienser:
2 auberginer
2 fed hvidløg
2 spskf tahini
saften fra ca 1/2 citron
Rapsolie
1 lille håndfuld mandler, ristet på panden.

Prik auberginerne med en gaffel og bag dem hele i ca 40 minutter ved 200 grader, til det er helt gennembagte.
Skær dem i mindre stykker (tag enden af, men behold skrællen) og put den i en foodprocessor sammen med de andre ingredienser og blend til retten er helt blød.

Sæt på køl og server som dip

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s